Нов мурал во Битола „Партнерство за подобра иднина“ од уметникот Hybrid Minds со ученици од Горната Гимназија

Ноември 01, 2022

Создавање на муралот „Партнерство за подобра иднина“ во Битола од уметникот Hybrid Minds со учениците од Гимазијата „Јосип Броз Тито“. Локацијата е во непосредна близина на Гимназијата. 

Можно е да е слика од 8 луѓе, луѓе што стојат и надвор

Можно е да е слика од 5 луѓе, луѓе што стојат и надвор

Можно е да е слика од 8 луѓе, луѓе што стојат и надвор

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани