2win800x200

Блок 3 плански исклучен од мрежа

Март 09, 2023

 

Блок 3 на РЕК Битола попладнево е исклучен од мрежа заради сервисни активности на опремата во постројката. Интервенцијата се реализира во период кога временските услови и производствениот план на АД ЕСМ го дозвулаат тоа. Планирано е санацијата да заврши до недела, по што РЕК Битола ќе продолжи да работи со целиот свој капацитет. соопштија од ЕСМ. 

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани