2win800x200

Разгледница од Битола- И Магнолија е мала да ги собере играорците на „Илинденски денови“

Јули 31, 2023

Фото Диоген Хаци-Коста Милевски 

 53. Илинденски денови се едно од најбогатите и најкавлитетни изданија на фестивалот до сега. Ја живнаа Битола, а плоштадот Магнолија денес беше претесен да ги собере сите културно-уметнички друштва на фестивалот, да направат заедничка фотографија. 

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани