Webp.net gifmaker

Исцрпени се сите потреби Мила Цароцска да продолжи и понтаму и да ја извршува вицепремиерската функција и да покрива ресор економија зашто ситуацијата е очајна, рече Силвана Ангелевска, кандидат за пратеник на ВМРО ДПМНЕ во петатта изборна единица, на прес конференцијата која  ja одржа веднаш по посетата на Царовска во Офицерскиот дом. 

Не смее заштитата на животната средина да биде апсолутно на крајот од приоритетите. Државата треба да обезеди нормални прифатливи човечки услови за живот, а не да препушти единствено на стихија, на природа, да молиме да дувне ветерче за да се одвеат оние штетни материи што го загадуваат нашето опкружување, рече проф. д-р Контстантин Димитров, член на претседателство во Центарот за енергетска ефикасност на Македонија на трибината за аерозагадувањето што ВМРО-ДПМНЕ ја организираше во Битола.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани