2win800x200

Се комплетира "покуќнината" на "Север југ"

Август 07, 2020

Пред неколку дена објавивме фотографии од исфрлената стара и дотраена покуќнина покрај контејнерите на улица "Север-југ" во Битола. Но, жителите продолжуваат со овие лоши навики, па денес на истото место има јога, ќилим. Одозгора влошка од јајца, а наоколу расфрлани мукави, иако е потребен е само еден чекор за ова ѓубре да се фрли во контејнерот. 

Граѓаните кои   ги испратија овие фотографии до апла.мк, реагираат  дека покрај контејнерите постојано се создаваат депонии од стар мебел и покуќнина, па апелираат станарите да внимаваат на хигиената.

IMG cbbb7195c0fe333e1c4e04f8743aa4a9 V

 

IMG 3d7711276c588a456248ef69f691a399 V

 

IMG 132bb601ce809ae9e16929f24902bf58 V

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани