Webp.net gifmaker

Ацо Станковски, македонски уметник и поддржувач на прокетот „Скопје 2014“ на емисијата „Ѕид“ на ТВ Алфа изјави дека Американците не прскале со алуминиум па затоа народот се смирил по настаните на 27 април.

Октомври 19, 2017

-Дојде до една колизија, потоа тие навјасаа, народот влезе во една апатија, секое утро имаше шари на небото веројатно прскале со евтини седативи. Како илустрација би додал, дека во Лондон пред 15 години била хемиски анализирана водата преку навладини организации и откриле дека има огромни количини прозак во водоводот. Кој пие вода од водовод? Сиромашните, пролетерите. Кои се најгневни во општеството? Најсиромашните, најмизерните. Ги дрогираат преку вододвод. Имам чувство дека и ние на некој начин сме запрашувани. Го толкувам ова со маса стратешки акции меѓу кои тој алуминиум го прскаат и не трујат сите, па стануваме се поиндолентни, се поапатични.  

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани