Webp.net gifmaker

Наставничката Анкица Стевановска нацрта прекрасен мурал „Везилка“ во ОУ „Св. Климент Охридски“ Битола

Јули 30, 2020

Наставничката Анкица Стевановска од ОУ „Св.Климент Охридски“ Битола нацрта прекрасен мурал „Везилка“ во кабинетот по македонски јазик. Стевановска е со завршени два факултета дипломиран ликовен уметник во Скопје и  воспитувач на Педагошкиот факултет во Битола. Директорката на ОУ „Климент Охридски“ Гордана Анастасова вели дека во овие летни денови наставниците се ангажирани за уредување на школото, бојадисување, менување на осветлувањето и др. а настаничката Стевановска со муралот го разубави кабинетот по македонски јазик.  

117035046 718875338954981 6210676545492151903 n

 

 

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани