ЈКП Водовод со ново работно време

Март 20, 2020


ЈКП Водовод Битола согласно новонастанатата ситуација со корона вирусот и препораките и збраните од страна на владата од 23.03.2020 година со ново работно време:


- ДИРЕКЦИЈА на ул.Климент Охридски со работно време од 7:30 до 13:30 часот,


- НАПЛАТЕН ЦЕНТАР на ул.Рузвелтова со работно време од 7:00 до 17:00 часот.

Битола

20.03. 2020 година.

                                                                                   

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани