Webp.net gifmaker

„Нискоградба“-Битола поставува нова канализациска мрежа во Потпелистерието

Февруари 27, 2020

Деновиве КЈП „Нискоградба“ Битола интезивно врши поставување и приклучување на секундарната канализација во с. Трново со што септичките јами стануваат минато за жителите и викенд куќите во овај дел од Потпелистерието.

-Да ја вратиме чистата вода на Пелистер, информираат од „Нискоградба“.

ниско 1

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани