Webp.net gifmaker

Соопштение од КЈП „Нискоградба“

Јануари 31, 2020

 КЈП „Нискоградба“- Битола ги известува своите порошувачи, дека сметките од „Нискоградба“  може да ги плаќате во наплатниот центар на трите Јавни Претпијатија  (Нискоградба, Водовод и Комуналец) на ул „Рузвелтова“ бр. 5 (Работнички универзитет) и во Дирекција на Ул „Бул 1ви Мај“ бб  без провизија.

Исто така наплатата на сметките за канализација може да се изврши и преку интернет порталот https://niskogradba.pelanet.mk/ (без провизија), како и преку следните Банки;

- Стопанска банка АД Битола (без провизија)

- Комерцијална Банка (без провизија)

- НЛБ Банка

- Прокредит Банка (без провизија)

- Уни Банка

- Шпархасе Банка

- ТТК Банка

- Централна кооперативна Банка

- Халк Банка

- Силк Роуд Банка

     
                                                                                                                                                                                   КЈП „Нискоградба“ - Битола

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани