Webp.net gifmaker

Во среда ќе биде објавен јавниот повик за надомест на дел од трошоците за купување велосипед

Јуни 14, 2021

Општина Битола со цел да ги стимулира граѓаните на користење на превозни средства кои не го загадуваат воздухот, ќе им обезбеди поврат на дел од потрошените средства за велосипеди купени од денот на објавување на повикот во дневен весник и на веб страната на Општина Битола www.bitola.gov.mk – во делот актуелно.

Повикот ќе биде објавен во среда 16.06.2021 од кога ќе започе и аплицирањето, согласно условите кои ќе бидат наведени во јавниот повик. Граѓаните ќе имаат можност за аплицирање седум работни дена.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани