Соопштенија

Вработените од Јавното претпријатие „Стрежево“ од Битола на своите сограѓани им го честитаат празникот 11 Октомври, Денот на народното востание на македонскиот народ. 
ЕЛЕМ и РЕК „Битола“ на своите вработени и сите граѓани на Република Македонија им го честитаат 11 Октомври, Денот на народното востание на македонскиот народ. .
ЈКП„Водовод“ – Битола им соопштува на сите правни и физички лица корисници на услугите на ЈКП„Водовод“-Битола дека од понеделник  01.10.2018 година работното време ќе биде од 07:30 до 15:30 часот.
Поради изведување на градежни работи   на ул. „Св. Климент Охридски“ во Битола ( на потегот од ул. „Солунаска“ до ул. „Партизанска“),  на ден 22/23 септември 2018 година  ќе  има прекин во водоснабдувањето…
Врз основа на Основниот договор за изградба на фекална канализација на улицата „Ѓорги Наумов“ –Лавчански пат кој го има склучено КЈП „Нискоградба “-Битола со Општина Битола , а врз основа…
Поради изведување на градежни работи   (промена на атмосферска и фекална канализациона мрежа) од страна на ЈКП „Ниско Градба“ Битола, на ул. „Св. Климент Охридски“ во Битола ( на потегот од…
Почитувани сограѓани, Од мое лично име и од името на Советот на Општина Новаци , дозволете ми на сите граѓани да им го честитам 8-ми септември – Денот на незавиноста…
ЕЛЕМ и РЕК „Битола“ на своите вработени и сите граѓани на Република Македонија им го честитаат 8 Септември, Денот на независноста. 
ЕЛЕМ на своите вработени рудари во РЕК Битола и Осломеј им го честита Денот на рударите-28 Август.
Поради зачестените појави на бесправно користење на вода на територијата на град Битола и околината каде ЈКП „Водовод“ Битола врши дистрибуција на вода за пиење, во наредниот период ќе бидат…
Јавното претпријатие „Стрежево“ ги известува сите индивидуални корисници на вода за наводнување од системот на ЈП „Стрежево“- Битола дека поради настанатите временски услови, рокот за склучување на Договорите за снабдување…
Јавното претпријатие „Стрежево“ од Битола ги известува сите индивидуални корисници на вода за наводнување од системот  на ЈП „Стрежево“ Битола дека ќе може да склучуваат договори за снабдување со вода…
Дефектот на водоводната цевка во населбата Горно Оризари ќе се санира утре рано изутрина, бидејеќи екипите на ЈКП „Водовод“ -Битола во овој момент немаат пристап до местото каде водоводниот систем…
Јавното претпријатие „Стрежево“ од Битола ги известува сите индивидуални корисници на вода за наводнување од системот  на ЈП „Стрежево“ Битола дека ќе може да склучуваат договори за снабдување со вода…
Страница 31 од 31

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани