Webp.net gifmaker

Болничкото сивило во Детското одделение го заменија весели бои и цртани јунаци

Јуни 21, 2020

Детското оддделние во Клиничка болница Битола го менува изгледот благодарение на ангажманот на сите вработени. Наместо досегашното сивило и руинираните простории, сега овој оддел каде се хоспитализираат болните деца има многу попријатна атмосфера, што е од исклучително значење за најмладите  кога тие се принудени да престојуваат во болница. Во ходниците и болничките соби има ликови од цртаните филмови, нов инвентар, реновирани се санитарните јазли.

-Сите промени и реновирање се направени од 2017 година кога го презедовме менаџирањето со болницата, па се до денес. Реновиравме со донации, со сопствени средства и со многу љубов, велат за апла.мк од Клиничка болница Битола.
 
Фотографите се направени пред и после реновирањето на што е воочлива разликата во Детското одделение
 
 
Фотографии пред реновирањето
 
FB IMG 1592753349273
 
 
FB IMG 1592753367179
 
FB IMG 1592753371000
 
 
FB IMG 1592753373792
FB IMG 1592753397027
 
FB IMG 1592753378000
 
 
Фотогрсфии по реновирањето
 
 
FB IMG 1592753431625
 
FB IMG 1592753436741
 
 
FB IMG 1592753428398
FB IMG 1592753400588
 
FB IMG 1592753409078
 
FB IMG 1592753411681
 
FB IMG 1592753414977
 
FB IMG 1592753417785
 
FB IMG 1592753439812
 
FB IMG 1592753444043
 
FB IMG 1592753446833
 
FB IMG 1592753452227
 
FB IMG 1592753425658
 
FB IMG 1592753420683
Е.М.
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани