Соопштенија

На сите пензионери и пензионерки од општините Битола, Новаци и Могила, Здружението на пензионери од Битола  им  ја честита Новата 2020 година и Божикните празници и им посакува добро здравје и…
Им се соопштува на граѓаните дека по повод Новогодишните и Божиќните празници, КЈП Нискоградба ќе работи по следниот редослед: Наплатен центар -30.12.2019 со полно работно време -31.12.2019 до 12 часот…
АД ЕСМ, Подружница РЕК Битола ја известува јавноста дека Нацрт А – Дозволата за усогласување со оперативен план е објавена на официјалната веб – страна на Министерството за животна средина…
Здружението на пензионери под претседателство на Томе Димитровски на својата седница расправаше за активностите во изминатата година и донесе оценка дека се што беше планирано е исполнето, со исклучок на…
Јавното претпријатие „Нискоградба“ од Битола на своите вработени, граѓаните на Битола и на Република Северна Македонија им го честита 8 Декември, Денот на Св.Климент Охридски Чудотворец. 
Јавното претпријатие „Пазари“ од Битола на своите вработени, граѓаните на Битола и на Република Северна Македонија им го честита 8 Декември, Денот на Св.Климент Охридски Чудотворец. 
Јавното претпријатие „Водовод“ од Битола на своите вработени, граѓаните на Битола и на Република Северна Македонија им го честита 8 Декември, Денот на Св.Климент Охридски Чудотворец. 
АД ЕСМ подружница РЕК Битола, на своите вработени, граѓаните на Битола и на Република Северна Македонија им го честита 8 Декември, Денот на Св.Климент Охридски Чудотворец. 
Се известуваат граѓаните корисници на вода дека на ден 05.12. 2019 година (четврток) од 10 до 13 часот поради редовни планирани активности на ЈКП„ВОДОВОД“ Битола одредени делови од градот ќе…
САЕМ НА КАРИЕРА 4  Сакате работа или обезбедено место за стручна пракса?  Потребни Ви се техники да направите CV или мотивациско писмо или да се подготвите за солиден настап за…
  ЈКП "Нискоградба"- Битола ги известува своите порошувачи, дека почнувајќи од месец ноември 2019 година при наплата на сметките за Канализација во сите подружници на  "Македонски пошти", се наплаќа провизија…
 ЈКП Водовод Битола ги известува своите порошувачи, дека почнувајќи од месец ноември 2019 година при наплата на сметките за потрошена вода   АД за поштенски сообраќај - „Македонски пошти“, се наплаќа…
Во 14:16 часот од електроенергетскиот систем на РСМ испаднаа Блок 1 и Блок 3 на  РЕК Битола. Испадот беше последица на испаѓање на блочните прекинувачи во Трафостаницата 400 - Битола 2…

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани