Соопштенија

Министерството за внатрешни работи ги известува граѓаните дека сите Одделенија за управни работи ќе работат во сабота и недела (20 и 21.04.2019 и на 04 и 05.05.2019 година).
С О О П Ш Т Е Н И Е Здружението на пензионери од Битола им соопштува на своите членови- корисници на старосна семејна и воена пензија дека лабораторските услуги…
По повод 7 април- Денот на здравството, претставници на Здружението на пезнионерите од Битола ја посетија Клиничката болница „Др. Трифун Пановски“ и на Интерното одделение му дадоа донација во постелини.…
 Здружението на пензионери од Битола им соопштува на своите членови- корисници на старосна семејна и воена пензија дека по повод велигденските празници Битолската млекара ВеМилк за членовите на Здружението ги…
Паркингот во Клиничка болница Битола започна со работа -наплата раководена конечно од страна на Клиниката. Сакаме да ги информираме нашите пациенти корисници дека првите 15 минути од паркирањето се бесплатни…
Во службата за Радиологија  при Клиничката болница Битола започна да се изведува нова метода на дијагностика КОР БИОПСИЈА водена под ЕХО.
Извршниот одбор на Здужението на пензионери од Битола под претседателство нa Tоме Димитровски одржа седница на која се расправаше за склучување на договор со превозниците за патување во градскиот автобуски…
Клиничката болница од Битола ги известува пациентите и останатите граѓани дека нивниот досегашен број 047 251 211 е надвор од употреба. За секакви информации да се користи телефонскиот бројот 047…
  Здружението на пензионери Битола им соопштува на своите членови-корисници на пензија (старосни,семејни и воени) кои имаат желба за спортски активности, да се пријавуваат во Здружението на пензионери во канцеларија…
На петтата седница на Собранието на пензионерите од Битола под претседателство на Крсте Белевски, се усвои извештајот за активностите, како и финансискиот извештај кој е позитивен.   Се донесе одлука…
Извршниот одбор на Здружението на пензионери од Битола, под претседателство на Томе Димитровски, ја усвои финансиската програма за минатата година и се осврна на активностите спроведени од 21 септември 2018…
Во горниот дел на главната битолска улица Широк Сокак, на потегот од некогашното кино „Македонија“ до вино бар „Буре“ и на улица „Рузвелтова“ в недела, 17 февруари, во периодот од…
Здружението на пензионери од Битола им соопштува на своите членови – корисници на старосна, семејна и воена пензија дека започнува упис на млечни производи: 1.Кравји кашкавал штека (околу 3.0 кг.)…

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани