2win800x200

Крфица

Пишува: м-р Марија Младеновска Димитровска, психолог
Двете приоритетни вредности кои често се во првите десет кај луѓето се семејството и слободата. Кај мене како прва вредност е семејството, а слободата веднаш по неа, можеби за нијанса…
Соочени со состојбата во светот и се отвори дискусијата за образвонаието во кризни и вондредни ситуации. Соочени со фактот дека на Балканот на овие теми не се ни отворила дискусија…
  Пишува: м-р Марија Младеновска Димитровска, психолог   Светот деновиве е соочен со пандемија поврзана со корона вирусот. Сето тоа придонесе за зголемување на стресот кај луѓето, кои се соочени…
,,Поголемиот дел од луѓето трагаат по среќата. И неуморни се во својата потрага. Се обидуваат да ја пронајдат во нешто или некој надвор од нив. Тоа е суштинската грешка. Среќа…

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани