Webp.net gifmaker

Крфица

  Пишува: Александар Литовски
Пишува: Александар Литовски
Пишува: Александар Литовски
Пишува: Александар Литовски
Денес, 15 години без него. Не само јас, не моето семејство, туку и Битола, Македонија, радијата во дијаспората. И се си велам дека јас сум најмалку засегната, малку повеќе Марија-Магдалена,…
    Почитувана министерке, Најпрво да Ви честитам за функцијата и да го изразам моето задоволство за ова кадровско решение. Но, да не брзаме со прерана еуфорија, бидејќи, доколку го…
Пишува: Александар Литовски
Пишува: Александар Литовски
Страница 1 од 13

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани