Соопштенија

Екипита на ЈКП - Водовод Битола е на терен и работи за побрзо нормализирање во водоснабдувањето на: ул."Илинденска", "Драгорска" и  "Кирил Пејчиновиќ", а додека траат активностите околу санацијата, граѓаните можат да се…
Согласно член 1 од Правилникот за измени и дополненија на Правилникот за критериуми и постапка за давање на стан, гарсењера под закуп бр: 02-48/2/2 од 22.02.2022 година, Здружението на пензионери…
ЈП Водовод ги известува граѓаните дена на ден 10.05.2022г. (вторник), поради поправка на овален затворач Ф -150 мм во населба Карпош, можен е прекин во водоснабдувањето на ул. Никола Русински…
Во организација на Сојузот на пензионерите од Македонија во Центарот за култура во Битола се одржа 20. Регионална ревија на песни, музика и игри. Домаќин беше Здружението на пензионери од…
Културен и информативен центар - Битола, поддржан од Општина Битола, а по повод 9 Мај  „ Денот на Европа“ со особено задоволство го најавува свечениот концерт на маестро Дино Имери,…
АД ЕСМ Подружница РЕК Битола на сите граѓани им го честита Први Мај, Денот на трудот. 
Синдикалната организација при РЕК ,,Битола" на сите христијански верници им ги честита Велигденските празници со желби за здравје, успех и благосостојба. 
Со желба за здравје, благосостојба и хармонија АД ЕСМ Подружница РЕК „Битола“ им го честита најголемиот христијански празник, Христовото воскресение – Велигден на сите христијански верници.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани