Соопштенија

ЈП "Пазари"-Битола, на сите граѓани им го честита големиот  христијански празник Успение на Пресвета Богородица
ЈП "Нискоградба"-Битола, на сите граѓани им го честита големиот  христијански празник Успение на Пресвета Богородица
ЈП "Водовод"-Битола, на сите граѓани им го честита големиот  христијански празник Успение на Пресвета Богородица
АД ЕСМ Подружница РЕК Битола на своите вработени рудари во РЕК Битола и Осломеј им го честита Денот на рударите-28 Август. Рударите се една од најважните алки во оваа компанија…
Здружението на пензионери од Битола им го честита националниот празник Илинден на сите граѓани на Република Северна Македонија. Одбележувајќи 117 години од Илинденското востание и 76  години од Првото заседание на…
Почитувани сограѓани, Ми претставува голема чест и задоволство да Ви го честитам големиот и најсветол национален празник-Илинден а воедно Ви го честитам и големиот христијански празник Св.Илија. Илинден е симбол…
Јавното претпријатие „Стрежево“ од Битола им го честита националниот празник Илинден на сите граѓани на Република Северна Македонија. Одбележувајќи 117 години од Илинденското востание и 76  години од Првото заседание на…
Од АД ЕСМ подружница РЕК Битола на граѓаните на Република Северна Македонија им го честитаат големиот национален и верски празник Илинден, кој  претставува симбол за македонската непокор, желба и одлучност…
Денес започнаа најавуваните реконструктивни активности на покривот и дограмата во нашето училиште. Се очекува изведбените работи да потраат во следните два месеци, имајќи во предвид дека ова е најголемиот реконструктивен…

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани