Денес

Според Европскиот Индекс за квалитет на воздух (Евроспка агенција за животна средина – ЕЕА), моменталниот Индекс за квалитет на воздух се категоризира како:
ЛДП потсетува дека пред три години, точно во ова време, Поинаку организираше протести за чист воздух. Го пренесуваме интегрално фб стстусот на ЛДП
82 годишниот битолски искусен планинар, фотограф, новинар и публицист Петар Ставрев по 31 пат со шише шампањ се искачи на вториот ден од Новата година на врвот Антена на Пелистер…
Мирно и без проблеми се одвиваше производствениот процес во капацитетите на АД ЕСМ за време на новогодишната ноќ. 
30.12.2022 год. МИНИМАЛНИ ТЕМПЕРАТУРИ (во °С) 
Општина Битола, ги завршува отпочнатите инфраструктурни активности. Градоначалникот Тони Коњановски, денеска изврши увид на работата на терен и асфалтирањето на втората делница од улицата „Булевар 1 Мај“, со што и…

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани