Webp.net gifmaker

Директно

 

 Денес на регионот за ЈЗУ Центар за јавно здравје- Битола се потврдени 4 нови случаи на COVID-19:

 

 
Денес на регионот за ЈЗУ Центар за јавно здравје- Битола се потврдени 10 нови случаи на COVID-19:

Тројцата млади атлетичари од Битола, членови на Атлетскиот клуб „Олимп“ се закитија со високи награди на Националното првенство за млади младинци што вчера се одржа во Скопје.

Горан Милевски е старо-новиот министер за локална самоуправа. На интернет страницата на ЛДП Битола е објавено дека министер за локална самоуправа во новата влада ќе биде нивниот претседател Милевски. .

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани