Крфица

Се насетува крајот, кога заокружуваме уште една учебна година. Заклучно со 14 јуни, остануваат уште нецели три седмици, кога полуматурантите ќе бидат пред предизвикот наречен: запишување во идно средно образование,…
Афоризми Секој пораз е болен, без разлика колку е голем. Грижата на совеста најмногу гризе. На сиромавиот најчесто му е наследно – да живее бедно. Хумореска ОАЗА НА ПЛАЧОТ
Пишува: Марина Коруновска, професор по соло пеење и сопственик на Школата  „Коруновска music and singing“
Пишува проф.д-р Александар Литовски
Афоризми Си ги продадовме фабриките, ни останаа само маките. Некои лидери, почна никаде да не ги бери. И во нашите стратешки објекти, има полно дефекти.
Пишува: проф. д-р Александар Литовски
Да повториме: на училиште, се учи за стекнување на знаења, вештини, способности, развој на интереси, односно, учиме да градиме сложни другарства, да почитуваме и да го разбираме светот околу нас,…

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани