Webp.net gifmaker

Крфица

Пушува: Александар Литовски
Пишува:Александар Литовски
Пластична вреќа, два метри дупка и неколку кубици земја над тебе. Тоа е се... Погреб недостотен за човечко суштество. Никој близок да те испрати на вечното почивалиште...Те нема, ко да…
Пишува: Александар Литовски
  “Мамо, не направив “сабмит“ на тестот (не го пуштив тестот) на време!“, “Ми падна интернетот“, “Не ми работи камерата“, “Мјутнат сум“, “Ме кикна од часот“, па плачење, солзи, разочарувања,…
Пишува: Александар Литовски
Постојат луѓе кои личниот развој и се поврзано со него го негираат, омаловажуваат и коментираат. Постојат и други кои можат својот живот да го поделат на пред и потоа.Некои пак…
Пишува: Александар Литовски

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани