2win800x200

Крфица

Пишува:Александар Литовски

Историја и визија

Ноември 28, 2021
Пишува: Александар Литовски

Обезмозочување

Ноември 21, 2021
Пишува: Александар Литовски
Пишува: Александар Литовски

Апеирокалија

Ноември 07, 2021
Пишува: Александар Литовски
Пишува: Александар Литовски

Чувство за мера

Октомври 24, 2021
Пишува: Александар Литовски
Пред првото, училиштно тримесечие, обично се прават: тестови, писмени, испрашувања, затоа што учениците треба да добијат оценка за постигнатиот успех во изминатиов период. Период на проверка на наученото. Секој наставник…

Градот да станe Град

Октомври 17, 2021
Пушува: Александар Литовски

Борци-државотворци

Октомври 10, 2021
Пишува: Александар Литовски
Пишува: Александар Литовски
пишува: Александар Литовски
Пишува:  Александар Адамовски, професор по македонски јазик и литература и француски јазик 

Молкот е предавство

Септември 19, 2021
Пушува: Александар Литовски

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани