2win800x200

Крфица

О, граду на продажба...

Септември 12, 2021
Пишува: Александар Литовски
 Пишува: Александар Адамовски, професор по македонски јазик и литература и француски јазик    
Пишува: Александар Литовски
Пишува: Александар Литовски
Кога шестиот ден, Господ Бог го создал човекот, тој го направил по обличјето свое, т.е. да личи на него. Го направил ист к`о него, ама (за чудо), човекот не мрдал,…
Пишува: Александар Литовски
Исповед на еден филантроп “И најголемите идеали на овој свет не вредат, ако цената е - детска солза ”. Фјодор М. Достоевски Јас верувам во коинциденција, но тоа што денес…

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани